Ajankohtaista

DAY SPA YADE 10-VUOTTA 1.6.2020!

Synttärijuhlien kunniaksi olemme kehitelleet teille kesäisen kasvohoidon!

Aurinkomatka- Valmista ihosi kesää varten!

Ilmojen lämmetessä on tärkeää muistaa päivittää ihonhoitorutiinit kesään sopivaksi. Kesällä ihonhoidossa tärkeintä on ihon suojaaminen auringolta, puhdistaminen ja kosteuttaminen.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, tehoseerumin imeytyksen Gua Sha- rullalla sekä kosteuttavan tehonaamion.

Hoidon yhteydessä sinun on mahdollista hankkia aurinkosuojatuotteet sekä turvallisesti ihoa ruskettavat tuotteet -20%.

Etu on voimassa 15.8.2020. saakka.

Hinta 79€
Kesto 45 min.

Tilanne vallitsevan pandemian suhteen on rauhoittunut, mutta edelleen tilanne on poikkeuksellinen. Tässtä syystä pidämme asiakasmäärät hyvin pieninä ja työskentelemme hoitolalla ainoastaan sopimuksen mukaan.

Haluamme toimia työssämme vastuullisesti ja pyydämmekin ettei kukaan asiakkaista tulisi hoitolaan sairastuneena tai jos lähipiirissäsi on mahdollisia altistuneita. Hoitoajan voit tarvittaessa peruuttaa lyhyelläkin varoitusajalla.

Mikäli olet tulossa tuoteostoksille, pyydämme että varaatte erikseen ajan tätä varten. Voit soittaa meille tai varata nettiajanvarauksen kautta henkilökohtaisen shoppailuhetken. Tuotteet voit tilata myös suoraan kotiin verkkokaupastamme www.hyvaolla.fi

Noudatamme hoitolassa korkeaa hygieniatasoa, jotta meidän kaikkien olisi turvallista nauttia ajastaan Yadessa. Emmekä myöskään pistä pahaksemme jos tulet hoitoon oman hengitysmaskin kanssa <3