Ajankohtaista

Lokakuun kampanja!

Kaikki kasvohoidot -20%.

Edut koskee vain uusia varauksia. Ei voi yhdistää muihin etuihin tai maksaa lahjakorteilla.1 etu/kasvohoito asiakas. Muistathan mainita edun aikaa varatessasi.

UUTTA DAY SPA YADESSA!

BTB13 Mikroneulauskynä

Mikroneulauskynällä hoidat tehokkaasti pieniä ihoalueita, kuten silmänympärys- tai huulenympärysalue.

Mikroneulauskynähoidon voit yhdistää koko kasvojen mikroneulaukseen, BTB13-Vitamiini kasvohoitoon tai tehdä omana hoitona.

BTB 13- Mikroneulaus- Enemmän kuin perinteinen mikroneulaus

Mikroneulauksen avulla aktivoidaan kollageenin tuotantoa ja imeytetään tehoaineita syvemmälle ihoon. BTB13- Mikroneulausseerumi sisältää runsaasti tehoaineita mm. patentoitua BTB13- yhdistettä sekä kollageenisynteesiä aktivoivia peptidejä. Lisäksi käytössämme on lukuisia eri vitamiineja, joilla pystymme tehostamaan haluttua lopputulosta.

Mikroneulauksella paras hoitotulos saavutetaan sarjahoidolla. Sarjahoito käsittää minimissään 3 hoitokertaa. Hoitosarjat suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Mikroneulausrulla on asiakkaalle henkilökohtainen, rulla kestää 6 käyttökertaa ja se säilytetään hoitolassa.

Mikroneulaus soveltuu hyvin juonteiden silottamiseen, pigmenttimuutoksiin, ihon vahvistamiseen ja kosteuttamiseen, huokosten pienentämiseen ja arpien tasoittamiseen.