Gua Sha By Yade

Gua Sha By Yade

hoidossa yhdistyvät kiinalainen lääketiede sekä ammattitaitomme ihonhoidossa. Gua Sha- hoidossa teemme kasvoille puhdistuksen ja kuorinnan. Gua Sha- hierontaan käytämme ihotyypin mukaisen kasvoseerumin sekä kasvoöljyn. Hoidon jälkeen sinulla on mahdollisuus tutustua Gua Sha-välineiden käyttöön myös kotona. Valikoimastamme löytyy kahta erilaista kasvorolleria, Gua Sha- lastaa sekä Gua Sha-kampa.

Gua Sha By Yade 85€
Kesto 1h

Gua Sha on käytetty kiinalaisessa lääketieteessä yli tuhannen vuoden ajan. Gua Sha aktivoi verenkiertoa sekä lymfanestekiertoa. Tällöin kuona-aineet poistuvat kehosta ja turvotus laskee sekä kirkastuu, kiinteytyy ja tasoittuu. Lymfanestekierron aktivoimisen ansioista myös hoitotuotteet vaikuttavat ihoon tehokkaammin.

Teemme Gua Sha hierontaa myös vartalolle. Vartalolle tehtävät Gua Sha hieronnat rentouttavat lihaksia ja purkavat jännitystiloja lihaksissa sekä avaa lihaskalvoja. Gua Shalla voidaan hieroa myös akupisteitä. Gua Sha hieronnan voi tehdä koko vartalolle tai keskittyä haluamaasi ongelmakohtaan.

Gua Shasta on apua:

– kuivaan ihoon
– juonteisiin
– laajentuneisiin ihohuokosiin
– veltostuneeseen ihoon
– kivun ja säryn hoitoon
– lymfanestekierron ja verenkierron aktivoimiseen
– selluliittiin
– verenkierto-ongelmiin (esim. kylmät jalat)
– migreeniin
– stressin hoitoon
– ruuansulatusongelmiin

Vasta-aiheet hoidolle:
– Pahanlaatuiset kasvaimet
– Syöpä
– Flunssa, kuume
– Infektiot, antibioottikuuri
– Epilepsia
– Sydämen tai munuaisten vajaatoiminta
– Rokotuksesta alle viikko aikaa

Hinnat

40€/30min
58€/45min
72€/60min