Atooppinen iho

Atooppinen iho on ohut, kuiva, hilseilevä ja kalpea. Lisäksi siinä on tyypillisesti kuivia, karheita punoittavia ja kutisevia ihottumaläiskiä. Raapimisen seurauksena iho saattaa paksuuntua ja myös paikoittain tulehtua. Rakkulat ovat myös tavallisia atooppisen ihon oireita.

Atooppisen ihon läpäisevyys on poikkeuksellisen suuri. Ihon suojakalvo on heikentynyt merkittävästi. Tästä syystä atooppinen iho haihduttaa runsaasti kosteutta ja sitä myöten kuivuu.

Atooppisen ihon hoidossa tärkeää on ravita, rauhoittaa ja vahvistaa ihoa. Tässä kohtaa kannattaa aina kääntyä ihonhoidonammattilaisen puoleen, jotta saat juuri omalle ihollesi sopivat kotihoitotuotteet.

Atooppiselle iholle suosittelemme:

BTB13 Probioottinen Kasvohoito

Atooppisen ihon hoidossa on tärkeää hoitaa ihoa myös sisäisesti. Niinkuin monessa muussakin tulehduksellisessa iho-ongelmassa, suoliston hoito on ensiarvoisen tärkeää. Viimeaikaiset tutkimukset ovatkin osoittaneet, että probiootit eli maitohappobakteerit voivat auttaa atooppisen ihon hoidossa. Kun suolistosi voi hyvin, voi myös ihosi.

Tämän lisäksi ruokavalioon kannattaa sisällyttää hyviä omega 3 rasvahappoja. Omega 3 rasvahapoilla on tulehdusta hillitsevä vaikutus.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä sisäisestä ihonhoidosta, otathan meihin yhteyttä. Kosmetologi, fytonomi, ravintoterapeuttiopiskelijamme Maria auttaa sinua ihon sisäisessä hoidossa💗

Oikeanlaiset kotihoitotuotteet ovat tärkeitä hyvinvoivan ihon kannalta. Autamme mielellämme löytämään juuri sinun ihollesi sopivat tuotteet.

Tuotevalikoimaamme pääset tutustumaan verkkokaupassamme www.hyvaolla.fi