pHformula

pHformula -ihon pinnoitushoidot

pHformula on farmakosmeettinen ihonhoitosarja, joka yhdistää ainutlaatuisella, innovatiivisella tavalla kosmeettisia ja lääketieteellisiä hoitomuotoja.

Soluja tehokkaasti uudistamalla rakennetaan iholle uusi pinta, hoitaen ikääntymisen merkkejä, ihon sävyä, epäpuhtauksia sekä aknea ja herkkyyttä sekä punoitusta.

pHformula-tuotesarjaan voit tutustua lisää täältä

Ihoa kiinteyttävä sekä kirkastava erikoiskasvohoito
Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ihoa kirkastavan kuorinnan, ihoa napakoittavan kasvohieronnan, tehonaamion sekä ihotyypillesi sopivat hoitovoiteet.

Kesto 60min
Hinta 89€

Ihoa uudistava ja heleyttävä erikoiskasvohoito
Hoito sisältää alkupuhdistuksen, mikrohiontakuorinnan, erikoishieronnan jossa käytetään lämpimiäpyyhkeitä, tehonaamion sekäihotyypillesi sopivat hoitovoiteet.

Kesto 60min
Hinta 89€

S.P. Complex- ihoanalyysi/konsultaatiokäynti
Konsultaatiokäynnillä teemme ihoanalyysin sekä S.P.Complex -kasvohoidon. Lisäksi käymme läpi asiakkaan toiveet ja teemme asiakkaalle yksilöllisen hoitosuunnitelman.

S.P.Complex- kasvohoito määrittelee ihosi sen hetkisen kunnon, reaktio- ja tuntoherkkyyden. Lisäksi se valmistelee ihoa varsinaista pinnoitushoitoa varten avaten kuljetuskanavia sekä kevyesti kuorimalla ihon pintaa. S.P.Complex herkkyystesti tehdään sopivan hoidon valitsemiseksi ja parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi.

35€/30min.

Sopii myös raskaana oleville.

V.I.T.A.C. Pinnoitushoito- kirkastaa ja raikastaa ihoa
Lähes jokaiselle ihotyypille soveltuva V.I.T.A.C. C-vitamiinipinnoitus on miellyttävä, nopea ja tehokas toimenpide. C-vitamiinin kirkastava vaikutus tekee ihosta välittömästi heleän ja ihon pinnasta tasaisen sekä kauniisti valoa heijastavan.

80€/45 min.

Sopii myös raskaana oleville.

M.E.L.A Pinnoitushoito-tasoittaa ihon sävyä ja napakoittaa
Pigmentoituvalle, kirjavan sävyiselle iholle erityisesti soveltuva M.E.L.A pinnoitushoito sisältää ainutlaatuisen happopinnoitusnaamion, jonka vaikutusaikaa säätelemällä hoidosta saadaan eri voimakkuuksia. Supistaa ihohuokosia ja tekee ihosta napakan tuntuisen. Yksittäinen M.E.L.A -pinnoitushoito sopii myös erinomaisesti kaunistavaksi ”tuhkimo”hoidoksi.

95€/60 min.

A.G.E Pinnoitushoito- silottaa ja tasoittaa ihoa
Aikuiselle, ikääntyvälle iholle suunnattu pinnoitushoitokokonaisuus silottaa olemassa olevia ikääntymisen merkkejä sekä aktivoi ihon toimintaa ja uudistumista.

95€/60 min.

C.R. Pinnoitushoito- rauhoittaa, palauttaa ihon toimintaa
Herkälle, punoittavalle ja reagoivalle iholle tarkoitettu pinnoitushoito vahvistaa ihon toimintakykyä ja hillitsee ihon ärsytysreaktioita. Hoito sopii erinomaisesti myös rocaseaan (ruusufinniin) taipuvaisen ihon hoitoon. Ehkäisee punoitusta ja lehahtelua, parantaa ihon luonnollista suojamekanismia.

80€/45 min.

A.C. Pinnoitushoito-puhdistaa ja hillitsee tulehdusta
Akneen taipuvaiselle iholle tarkoitetut pinnoitushoidot puhdistavat, normalisoivat ihon toimintaa ja hillitsevät sekä ehkäisevät ihossa olevia tulehduksia. Pinnoitushoitosarjalla saadaan vakuuttavia, näkyviä tuloksia vaikean jopa kystisenkin aknen hoidossa.

95€/60 min.

pHformula MD

TCA-touch hoidot

pHformulan TCA-touch hoito on medikaalitason kasvohoito, hoidon voi tehdä vain terveydenhuollon ammattilainen.

TCA eli trikloorietikkahappoa käytetään keskisyvässä ja syvässä kuorinnassa. pHformulan TCA-touch hoidossa on uniikki yhdistelmä trikroolietikkahappoa 30%, arbutiinia ja magnesiumia. Nämä aktiiviaineet yhdessä parantavat ihon tasaisuutta, kirkkautta ja vaaleutta, luoden välitöntä kohottavaa vaikutusta.
Hoidoilla saadaan aikaiseksi intensiivistä stimulaatiota ja solujen uudistumista.

pHformulan TCA-touch pinnoitushoito sopii kaikille ihotyypeille. TCA-hoidoilla voidaan hoitaa ikääntynyttä, arpeutunutta ja akneen taipuvaista ihoa sekä pigmenttimuutoksia. Hoidon jälkeen ei ole pitkäkestoista punoitusta tai tulehduksen jälkeistä hyperpigmentaatiota. (Ihon yleinen tai paikallinen tavallista runsaampi väri).

TCA-touch hoitoon sisältyy kaksi hoitokertaa noin kuukauden välein sekä kotihoitotuotteet. Iho toipuu hoidosta noin viikon kuluessa, jonka aikana iho hilseilee pois. TCA-hoidon jälkeen ihoa tulee suojata auringolta kuukauden ajan.

165€/45 min.

490€/Sisältäen kaksi hoitokertaa sekä kotihoitotuotteet.

Hoitoon tullessa asiakas sitoutuu käyttämään hänelle suositeltuja kotihoitotuotteita. Tällöin maksimoidaan hoidon tulokset.