Täyteainehoidot

Täyteainehoidot

Täyteainehoidoissa käytämme Dr.Korman Laboratories- tuotesarjaa.


Täyteainehoitoja tekee injektiohoitoihin erikoistunut sairaanhoitaja Pia Hopeavirta.
Täyteainehoitoihin tullessasi tarjoamme aina maksuttoman konsultaatiokäynnin. Konsultaatiokäynnin yhteydessä käymme läpi toiveesi ja mahdolliset huolenaiheesi koskien täyteainehoitoja. Konsultaatiokäynti ei velvoita sinua mihinkään.
Konsultaatiokäynnillä sairaanhoitaja antaa suuntaa-antavan hinta-arvion.

Miksi valita täyteainehoito?
Iän myötä iho veltostuu ja siitä tulee kuivempi. Ihon kosteuspitoisuutta sekä kimmoisuutta voidaan hoitaa erilaisilla täyteaineilla. Täyteaineet vaikuttavat ihoon syvemmin kuin esimerkiksi kosmeettiset tuotteet. Täyteaineilla voimme siloittaa juonteita sekä muokata kasvonpiirteitä, kuten esim.poskipäitä.

Hyaluroinihappo
Hyaluroini eli hyaluronaani on pitkäketjuinen sokerimolekyyli. Sitä esiintyy lähes kaikkialla elimmistössämme, solujen välisessä tilassa eli dermiksessä. Täyteaineiden hyaluroinihappo on stabiloitu eli tasapainoitettu. Tämä tarkoittaa sitä, että se pysyy kudoksissa useita kuukausia. Stabilointiin käytetty aine on esim. BDDE tai DVS. Näitä ns. “sitoja-aineita” käyttämällä hyaluroinihappo muunnetaan geelimäiseksi. Näin ollen täyteaineden pysyvyys voi olla jopa useita kuukausia ihossa ja hajoaa lopulta aineenvaihdunnan myötä,lopulta kokonaan maksassa.

Ennen hoitoa
Aina ennen hoitoa keskustellaan asiakkaan kanssa mm. terveydentilasta, hoidettavista alueista, jälkihoidosta sekä mahdollisista riskitekijöistä. Mm.Burana, Primaspan tai Omega 3 tulee laittaa tauolle noin 2-4 vrk:ta aikaisemmin.

Hoidon jälkeen
Hoidon jälkeen saat kirjalliset kotihoito-ohjeet mukaasi. Toipuminen on aina yksilöllistä. Hoidon jälkeen voi ilmetä turvotusta, mustelmia ja arkuutta. Injektiokohtien kosketusta sekä kosmetiikan käyttöä samana päivänä tulisi välttää. Hoidettavan alueen tulee olla täysin parantunut, ennen saunomista tai auringonottoa.

Vasta-aiheet täyteainehoidoille:
– jatkuva verenohennuslääkitys (Marevan)
– flunssa/akuutti tulehdustila
– herpes (suosittelemme syömään apteekista saatavan reseptivapaan herpeslääkkeen 1 vuorokautta ennen täyteaineen laittoa)
– raskaus
– imetys
– diabetes, sydän- ja verisuonisairaudet
– ikäraja hoitolassamme tehtyihin täyetainehoitoihin
– arpikeloidi taipumus

Dr.Korman täyteaineet
Käyttämämme täyteaineet ovat CE-sertifioituja ja taustalla on laaja kliininen työ. Pakkaus steriili ja sisältää 1ml esitäytetyn ruiskun sekä 2 neulaa. Jokainen pakkaus on asiakkaalle henkilökohtainen.

Hinnat:

Radiant Soft/Derm/Ultra 1ml 280€/ 2ml 480€/ 3ml 680€ (saman hoitokerran aikana)
Hinta sisältää konsultaation sekä kaikki hoidossa käytettävät aineet ja tarvikkeet.

Teemme täyteainehoitoja 25-vuotta täyttäneille.