Yade Lashes® -ripsienpidennykset

Yade Lashes® on Day Spa Yaden oma ripsienpidennysmerkki

Yli kymmenen vuoden kokemus ripsiteknikkona sekä intohimo ripsiä kohtaan, sai aikaan täydellisen ripsienpidennystuotesarjan. Yade Lashes® antaa käyttäjälleen aina ammattitaidolla ja turvallisesti tehdyt ripset.

Yade Lashes®-ripsienpidennyksillä saat luonnollisen tai halutessasi erittäin näyttävän lopputuloksen, omia ripsiäsi vahingoittamatta. Oikein laitettuna ja hoidettuna ripsienpidennykset kestävät hyvin kosteutta ja lämpöä aivan kuten omat ripsesi.

Yade Lashes®-ripsienpidennyksiä löyty eri pituutta, eri paksuutta sekä kaarevuutta. Ennen ripsien laittoa keskustellaan asiakkaan kanssa eri vaihtoehdoista ja suunnitellaan ripset juuri asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Lash Artist osaamistasot:

Lash Artist Trainee

Tietää ripsienlaittotekniikan. Työskentely on hitaampaa kun Lash Artist Juniorin. Trainee käyttää volyymiripsiä tehdessä tarvittaessa valmiita Pro Made- viuhkoja, jotta lopputuloksesta tulee viimeistelty.

Ajanvaraukset löytyvät ”harjoittelijahoidot”- kohdasta.

Lash Artist Junior

Taitaa ripsienpidennysten vahvan perustekniikan. Hänellä on palava halu kehittyä alalla ja saakin tarvittaessa apua liikkeen Senior- tason teknikolta. Lopputulos ripsissä on siisti ja kuidut ovat asennettu oikeaoppisesti. Laadukkaat ja turvallisesti tehdyt ripset kustannustehokkaasti!

Ajanvaraukset löytyvät ”harjoittelijahoidot”- kohdasta.

Lash Artist Senior

Ripsienpidennysten huippuosaaja. Omaa erittäin vahvat perustaidot ja kehittää monipuolista osaamistaan jatkuvasti. Senior ripsiteknikolla on pitkä kokemus ripsienpidennyksistä ja ajankäyttö, tuotetietous sekä asennustekniikka ovat kehittynyttä.

YADE LASHES® KLASSISET RIPSIEN PIDENNYKSET

Jokainen ripsikuitu kiinnitetään yhteen omaan ripseen, jolloin ripset saavat kasvaa vapaasti. Ripsikuitu kiinnitetään noin millin päähän silmäluomen reunasta, jolloin kuitu eikä liima ole kosketuksessa ihoon. Yade Lashes-ripsiliima on koostumukseltaan niin ohutta, ettei liimapintaa pysty paljain silmin erottamaan.
Kuituja löytyy C- ja D- kaarevuudella pituuksia 8-13mm

Uudet Yade Lashes®- Klassiset ripset
Lash Artist Junior 80€, kesto 3h

Huollot 57€ 1,5h

Uudet Yade Lashes®- Klassiset ripset
Lash Artist Senior 105€, kesto 1,5h
Huollot alk. 67€
(huollot määräytyvät aina käytetyn ajan mukaan)

Mikäli huoltovälisi on yli 5 viikkoa, veloitamme uusien ripsien hinnan.

YADE LASHES®- VOLYYMIRIPSET

Volyymitekniikalla yhteen omaan ripseen on mahdollista asentaa useita ohuita kuituja, joka luo vaikutelman tuuheammista ripsistä. Kuidut ovat hyvin kevyitä ja pehmeitä eivätkä ne rasita omia ripsiäsi.
Kuituja löytyy C- ja D- kaarevuudella pituuksia 7-13 mm

Uudet Yade Lashes®- Volyymiripset
Lash Artist Trainee 60€, kesto noin 3,5h
Huollot 45€, kesto 2,5h

Uudet Yade Lashes®- Volyymiripset
Lash Artist Junior 90€, kesto noin 3h
Huollot 65€, kesto 2h

Uudet Yade Lashes®- Volyymiripset
Lash Artist Senior 119€, kesto noin 2,5h
Huollot alk. 74€, kesto 1,5h
(huollot määräytyvät aina käytetyn ajan mukaan)

Mikäli huoltovälisi on yli 5 viikkoa, veloitamme uusien ripsien hinnan.

Ripsien kotihoito-ohjeet voit lukea tästä